Disclaimer

BBQWIKI.nl besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website en is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze site weergegeven informatie. BBQWIKI.nl behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen en is niet aansprakelijk voor de gevolgen van de aanpassingen.

Gebruikers van de website dienen zich als een verantwoordelijk en fatsoenlijk internetgebruiker te gedragen. Gebruikers mogen met name andere gebruikers niet hinderen en/of schade toebrengen aan de website en/of de onderliggende programmatuur van BBQWIKI.nl. BBQWIKI.nl heeft het recht om zonder voorafgaande waarschuwing namen, uitingen, recepten of berichten met een commercieel doel van gebruikers te wijzigen of te verwijderen.

De intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot deze site berusten bij het BBQWIKI.nl. Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan de inhoud van de site te wijzigen, te verkopen of in licentie te geven. Het is uitsluitend toegestaan de informatie van deze site, zoals de artikelen, foto’s en teksten, voor persoonlijk gebruik over te nemen. Bronvermelding van de website en naamsvermelding van de auteur is verplicht indien informatie uit deze website wordt afgebeeld of geciteerd.

Geplaatste recepten vallen onder de verantwoordelijkheid van de zender. De gegevens van die zender zijn bij BBQWIKI bekent. Deze worden nooit verstrekt aan andere partijen.
Geen enkele commerciele activiteit wordt toegelaten op deze website en op andere publieke delen welke BBQWiki haar bezoekers biedt.
Deze website is alleen toegankelijk voor Weberfanaten welke het BBQ-en als hobby uitoefenen.
Bij vragen neem contact op met de webbeheerders.